De Kippenschuur

Ooit was het hier een gekakel van jewelste, nu is het een oase van rust. De Kippenschuur is een vakantiewoning die ruimte biedt aan zes tot acht personen. In de aangename huiskamer, de centrale ruimte in het huis, is het altijd behaaglijk door de houtkachel en het gezellige Aga-fornuis in de open keuken. Of je nou op pad wilt met je gezin, gezellig wilt bijpraten met vrienden tijdens een heerlijk relax weekend of je op zoek bent naar een geschikte locatie voor een familieweekend. In de Kippenschuur voelt iedereen zich thuis. 

Thuiskomen in de Kippenschuur

De Kippenschuur is een sfeervolle ingerichte vakantiewoning waarin de open keuken het hart van het huis vormt. Het prachtige Aga-fornuis zal het hart van menig hobby-kok sneller doen kloppen. Kom samen rondom de houtkachel en geniet van het knapperend haardvuur. Mensen die bij ons verblijven omschrijven het vaak als thuiskomen. Of als de woning die ze graag hun thuis zouden willen noemen. Waarom ze dit zeggen? Omdat je dit kunt verwachten als je een verblijf in de Kippenschuur boekt:

  • 3 luxe slaapkamers
  • Luxe badkamer met inloopdouche en ligbad
  • infrarood sauna
  • Open keuken met Aga-fornuis
  • Omsloten tuin met veel speelruimte
  • Houtkachel en vloerverwarming
  • Gratis wifi
  • Gelegen aan de rand van het Nationaal Park de Maasduinen

Groepsaccommodatie Limburg

Ben je op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Limburg? Waar rust en ruimte de boventoon voeren. Waar de kinderen vrij kunnen spelen in het groen en de volwassenen heerlijk samen kunnen tafelen in de sfeervolle keuken. In een omgeving die uitnodigt om samen op pad te gaan en mooie herinneringen te maken. Denk dan eens aan de Oude Broederij.

Onze twee vakantiewoningen, de Kippenschuur en de Broederij, kunnen gekoppeld worden tot een groepsaccommodatie voor maximaal zestien personen. Jouw familieweekend of gezellig samen zijn met vrienden boek je bij De Oude Broederij.

Praktische informatie

Kom tot rust in de Kippenschuur en laat al je zorgen thuis. Vanaf 16.00 uur staan de bedden fris opgemaakt voor jullie klaar, liggen de badhanddoeken en keukenlinnen schoon in de kast en staat er een mand hout klaar voor de kachel. Het grote genieten kan beginnen!

Over zelfs de kleinste dingen hebben we nagedacht, het ontbreekt je aan niks in de Kippenschuur. Onze keuken is van alle gemakken voorzien. Er staat een prachtig Aga-fornuis voor je klaar met een uitgebreide pannenset, verschillende ovenschalen en een hand- en staafmixer. Op het aanrecht staat een filterkoffiezetapparaat en een peper en zoutstel. Wij zeiden toch dat het je aan niks zal ontbreken?

Heb je verdere vragen over je verblijf? Neem dan een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Belangrijke informatie

Onze vakantiewoning is nadrukkelijk niet bedoeld als feestlocatie. Wij staan dan ook geen vrijgezellenfeesten of studentengroepen toe. We willen ook benadrukken dat roken in de vakantiewoning niet is toegestaan. Huisdieren zijn alleen welkom op aanvraag. Uitchecken vindt plaats voor 10.00 uur en bij schoon en netjes opleveren wordt de borg ter waarde van €250,00 terug op de rekening gestort. Meer over dit soort praktische zaken lees je in onze huurvoorwaarden.

Dingen die je graag wilt doen als je bij de Oude Broederij bent

Snoepen van het fruit in de boomgaard. Luisteren naar de kraaiende haan. Urenlang lezen. Lekker luieren omdat het mag. Tijd voor een goed gesprek. Genieten van elkaar. Een spelletje spelen. Ravotten op het veld. Verstoppertje spelen. Een feestje vieren. Je lief ten huwelijk vragen. Mooie herinneringen maken voor later. Je verwonderen over het uitzicht bij de uitkijktoren in het bos. Struinen door de prachtige Maasduinen. Opeens oog in oog staan met een Schotse Hooglander.